keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Eddie & Angry Birds

Eddie on käynyt hotellissa Katinkullassa. Katinkulta on Sotkamossa ja aika keskellä Suomea. Oulu on lähellä Ruotsia, mutta Sotkamo on lähempää Venäjää kuin Ruotsia.


Eddie meni nukkumaan klo 23:00, koska sain valvoa myöhään.
Eddie kävi hotellin kylpylässä. Eddie tykkäsi hotellista.Eddie kävi matkalla Angry birds –maailmassa. Se oli iso puisto. Siellä oli kettuja ja vihaisia lintuja. Siellä oli hauskaa. Angry Birds -linnut ovat suomalaisia. Ne ovat täällä todella suosittuja.Kirjoittajat Emma (matkalla Eddien kanssa) ja Tiia

P.S. Eddie on nyt käynyt kolmessa kodissa. Viime viikolla Eddie vieraili meidän luokan Jessican luona. Jessica kävi Eddien kanssa lastenjuhlissa. Siellä oli kummituskäytävä ja lastenkonsertti, jossa soitettiin hiphop-musiikkia. Eddie kävi myös Jessican kanssa ilmapalloarvonnassa ja keilaamassa lastenjuhlilla. Jessica ei saanut kuvia juhlista, koska juhlissa oli diskovalot ja melko pimeää.

2 kommenttia:

 1. In English:

  Eddie & Angry birds

  Eddie has visited a hotel in Katinkulta. Katinkulta is a place in Sotkamo that is situated in the middle of Finland. Oulu is near to Sweden but Sotkamo is nearer to Russia than to Sweden. Eddie went to bed at 11 pm because he was allowed to stay up late. Eddie went to the hotel spa. Eddie liked the hotel.

  On the way Eddie went to the Angry Birds Activity Park. It is a big activity park. There were foxes and angry birds. We had fun there! Angry birds come from Finland. They are really popular here.

  Emma (travelling with Eddie) and Tiia

  P.S. Eddie has visited three homes. Last week Eddie visited Jessica's home. Jessica went to the children’s party with Eddie. There was a ghost tunnel and a children’s concert where they played hip hop music. Eddie also participated in a balloon raffle and he was bowling with Jessica in the children’s party. Jessica couldn’t get a photo of the party because of the disco lights and it was quite dark.

  VastaaPoista
 2. We are happy that Eddie seems to be having a lot of fun in Finland! When we saw the picture of a red bird everyone in our class yelled “Angry birds!” at the same time. Angry birds are very popular also here in England.

  Thank you for showing Eddie Finnish homes and taking good care of him. :-)'

  Suomeksi:
  Olemme iloisia, että Eddiellä on hauskaa Suomessa! Kun näimme kuvan punaisesta linnusta, koko luokka huusi yhteen ääneen: ”Angry birds!”. Angry birds on todella suosittu juttu myös täällä Englannissa.

  Kiitos, että olette kutsuneet Eddien suomalaisiin koteihin ja pitäneet hänestä hyvää huolta. :-)

  VastaaPoista